Skip to main content

A la carte suggesties

Stel zelf uw maaltijd samen

Koude voorgerechten

  • Filet van tonijn mi-cuit met zijn tartaar

    € 19,75

    gemarineerde kerstomaatjes-wakame-aceto balsamico-olijfolie

  • Makreelfilet

    € 19,75

    sesamkoekje-wasabi-avocado-komkommerijs

  • Eendeleverterrine

    € 19,75

    rode biet-balsamico-krententoast-vijgenconfijt

  • Lauw haasje van zalm

    € 19,75

    in Chardonnay-azijn gemarineerde radijs-Griekse yoghurt-crème van limoen

  • gemarineerd rund

    € 18,45

    burrato-basilicumvariëteiten-frisse tomaat

Soep

  • cappuccino van Puurse asperges

    € 14,45

    afgewerkt met jonge bieslook

  • Bouillon van Mechelse koekoek

    € 12,75

    garnituur van rode paprika-jonge doperwtjes

  • Roomsoepje van Italiaanse tomaat

    € 12,75

    afgewerkt met mozzarella-basilicum

Warme voorgerechten

  • Langoustine

    € 19,75

    handgerolde couscous-crème van zachte kerrie-sesam-daslook-jus van limoen-hoeveboter

  • Combinatie Mechelse koekoek en reuze garnaal

    € 19,75

    jus van rode paprika-trostomaat-asperge

  • Sint Jacobsvrucht

    € 18,45

    puree van jonge wortel-handgepelde Zeebrugse garnalen-jonge bladspinazie-boterjus van dragon

  • Zeebaars

    € 19,75

    basilicumstructuren-zwarte olijf-buffelmozzarella-trostomaat

  • Doperwtjes in ragout met Sint Jacobsvrucht

    € 18,75

    mousseline van verbena-Puurse asperges

Koude voorgerechten

  • Filet van tonijn mi-cuit met zijn tartaar

    € 19,75

    gemarineerde kerstomaatjes-wakame-aceto balsamico-olijfolie

  • Makreelfilet

    € 19,75

    sesamkoekje-wasabi-avocado-komkommerijs

  • Eendeleverterrine

    € 19,75

    rode biet-balsamico-krententoast-vijgenconfijt

  • Lauw haasje van zalm

    € 19,75

    in Chardonnay-azijn gemarineerde radijs-Griekse yoghurt-crème van limoen

  • gemarineerd rund

    € 18,45

    burrato-basilicumvariëteiten-frisse tomaat

Hoofdgerechten

  • Filet van jonge eend

    € 19,75

    jus van Banuyls-kerstomaat-sluimererwt-nieuwe aardappel-aardpeer

  • Filet van kabeljauw

    € 23,45

    groene asperges-langoustine-puree van lavas-doperwtjes-boterjus van lamsoortjes

  • Lamsrug

    € 22,75

    spinazie-geitenkaas-asperges-charlotteaardappel

  • Zeebaars op het vel gebakken

    € 20,95

    puree van doperwtjes-seizoengroentjes-hoeveboterjus-truffelvinaigrette

  • Filet van ree (seizoen)

    € 28,75

    girolles-zilverui-grondwitloof-jus van veenbes-vintage azijn

  • Filet van rund

    € 26,45

    Parijse champignon-buikspek-gebakken aardappel-jonge wortel-sluimerwt-jus van Oude Port

Desserten

  • Symphonie van rode vruchten
    € 16,45
    passievrucht-mango
  • Kaasbordje
    € 16,45
    krententoast-druif-gedroogde vruchten
  • Fantasie van chocolade
    € 16,45
    mango-ananas-framboos
  • Fris slaatje-gegrilde pijnboompit
    € 16,45
    Camembert-dadel-buikspek
  • Panna Cotta
    € 16,45
    rode vruchten-pure chocolade
  • Sorbet van Griekse yoghurt
    € 16,45
    gekarameliseerde vijg-geitenkaas-honing-lavendel

Bij bediening onder de 30 personen wordt er een supplement gevraagd van 7€ per persoon

Prijs exclusief BTW