A la carte suggesties
Koude voorgerechten
-
Filet van tonijn mi-cuit met zijn tartaar
€ 19,75gemarineerde kerstomaatjes-wakame-aceto balsamico-olijfolie
-
Makreelfilet
€ 19,75sesamkoekje-wasabi-avocado-komkommerijs
-
Eendeleverterrine
€ 19,75rode biet-balsamico-krententoast-vijgenconfijt
-
Lauw haasje van zalm
€ 19,75in Chardonnay-azijn gemarineerde radijs-Griekse yoghurt-crème van limoen
-
gemarineerd rund
€ 18,45burrato-basilicumvariëteiten-frisse tomaat
Soep
-
cappuccino van Puurse asperges
€ 14,45afgewerkt met jonge bieslook
-
Bouillon van Mechelse koekoek
€ 12,75garnituur van rode paprika-jonge doperwtjes
-
Roomsoepje van Italiaanse tomaat
€ 12,75afgewerkt met mozzarella-basilicum
Warme voorgerechten
-
Langoustine
€ 19,75handgerolde couscous-crème van zachte kerrie-sesam-daslook-jus van limoen-hoeveboter
-
Combinatie Mechelse koekoek en reuze garnaal
€ 19,75jus van rode paprika-trostomaat-asperge
-
Sint Jacobsvrucht
€ 18,45puree van jonge wortel-handgepelde Zeebrugse garnalen-jonge bladspinazie-boterjus van dragon
-
Zeebaars
€ 19,75basilicumstructuren-zwarte olijf-buffelmozzarella-trostomaat
-
Doperwtjes in ragout met Sint Jacobsvrucht
€ 18,75mousseline van verbena-Puurse asperges
Koude voorgerechten
-
Filet van tonijn mi-cuit met zijn tartaar
€ 19,75gemarineerde kerstomaatjes-wakame-aceto balsamico-olijfolie
-
Makreelfilet
€ 19,75sesamkoekje-wasabi-avocado-komkommerijs
-
Eendeleverterrine
€ 19,75rode biet-balsamico-krententoast-vijgenconfijt
-
Lauw haasje van zalm
€ 19,75in Chardonnay-azijn gemarineerde radijs-Griekse yoghurt-crème van limoen
-
gemarineerd rund
€ 18,45burrato-basilicumvariëteiten-frisse tomaat
Hoofdgerechten
-
Filet van jonge eend
€ 19,75jus van Banuyls-kerstomaat-sluimererwt-nieuwe aardappel-aardpeer
-
Filet van kabeljauw
€ 23,45groene asperges-langoustine-puree van lavas-doperwtjes-boterjus van lamsoortjes
-
Lamsrug
€ 22,75spinazie-geitenkaas-asperges-charlotteaardappel
-
Zeebaars op het vel gebakken
€ 20,95puree van doperwtjes-seizoengroentjes-hoeveboterjus-truffelvinaigrette
-
Filet van ree (seizoen)
€ 28,75girolles-zilverui-grondwitloof-jus van veenbes-vintage azijn
-
Filet van rund
€ 26,45Parijse champignon-buikspek-gebakken aardappel-jonge wortel-sluimerwt-jus van Oude Port
Desserten
-
Symphonie van rode vruchten
€ 16,45passievrucht-mango -
Kaasbordje
€ 16,45krententoast-druif-gedroogde vruchten -
Fantasie van chocolade
€ 16,45mango-ananas-framboos -
Fris slaatje-gegrilde pijnboompit
€ 16,45Camembert-dadel-buikspek -
Panna Cotta
€ 16,45rode vruchten-pure chocolade -
Sorbet van Griekse yoghurt
€ 16,45gekarameliseerde vijg-geitenkaas-honing-lavendel
À la carte "klassiek"
Koude voorgerechten
-
Cocktail van grijze garnalen
14,30€met Schotse cocktailsaus
-
Cocktail van zalm "Belle vue"
14,30€met Schotse cocktailsaus
-
Tartaar van tonijn
15,80€met salade van notensalade en Parmezaan
-
Stapeltaartje van mozzarella en tomaat
13,90€verfijnd met basilicum
-
Zacht gerookte zalm en tartaar van zalm
14,30€met limoen
-
Gepelde tomaat met grijze garnalen
14,50€en Schotse cocktailsaus
-
Gerookte zalm met mousse van zalm
14,90€in sausje van verse groene kruiden
-
Noors vissersbordje op klassieke wijze
16,50€gerookte zalm-gerookte forel-tomaat garnaal-gerookte makreel
-
Gebakken knoflookscampi
15,70€met citroentaboulé en salsa verde
-
Gandaham
13,90€met meloen en seizoensalade
Soepen
-
Roomsoepje van Italiaanse tomaten
4,50€met balletjes
-
Agnes Sorel roomsoepje
4,50€met kip
-
Witloofroomsoep
4,50€met snippers van filet d'anvers
-
Aspergeroomsoep
4,50€met bieslooksnippers
-
Kippenroomsoep
4,50€met kerrie uit Madras
-
Preiroomsoep
4,50€met bieslook
-
Thaise currysoep
5,80€met kip en kokos
-
Consommé van rund
6,90€met zuiderse groenten
-
Huisgemaakte bisque van kreeft
6,90€geflambeerd met cognac "Fine Champagne"
Warme voorgerechten
-
Gestoomde schartongrolletjes
16,40€op bedje van prei met witte wijnsaus
-
Gebakken zalm
16,50€met groene asperges en botersaus
-
Krokant gebakken tonijn
22,60€op bedje van zuiderse groenten
-
Garnaalkroketjes
11,80€met gefrituurde peterselie en fris slaatje
-
Kaaskroketjes
10,70€met gefrituurde peterselie en fris slaatje
-
Duet van kaas-en garnaalkroket
11,50€op klassieke wijze
-
Gegratineerd vispannetje
13,40€met garnalensaus
Sorbets
-
Sorbet van passievrucht
4,80€ -
Sorbet van citrus
4,80€ -
Sorbet van mango
4,80€
-
Sorbet van passievrucht en mango
4,80€ -
Sorbet van framboos
4,80€
-
Sorbet van passievrucht en framboos
4,80€ -
Sorbet van citrus met "Marc van Gewurztraminer
9,90€
Hoofdgerechten vis
-
Gebakken zalm
19,90€op bedje van groentesliertjes, botersausje van garnaal, gespoten aardappel
-
Schartongrolletjes
19,50€met muskaatdruiven en gespoten aardappel
-
Kabeljauwfilet
19,50€op bedje van zuiderse groenten met rode pesto en krielaardappel
-
Op vel gebakken kabeljauwfilet op z'n Italiaans
19,50€met zuiderse groenten, tapenade van gedroogde tomaat en gespoten aardappel
-
Schartongrolletjes met zalm op Normandische wijze
19,50€met gespoten aardappel
Hoofdgerechten vlees
-
Kalkoenborst met pepersaus
15,95€seizoengroenten, kroketten
-
Kalkoenborstfilet met muskaatdruifjes
15,95€appeltje met veenbes, kroketten
-
Parelhoenfilet met boschampignons
19,25€gecarameliseerd witloof, spruitjes, kroketten, jus "Fine champagne"
-
Varkenshaasje "Blackwell"
18,90€tomaatje met spinazie, witloof en gevulde courgette, kroketjes
-
Rundstournedos met saus naar keuze
25,90€dagverse groenten, kroketjes
-
Gebakken varkenshaasje met graanmosterd
18,90€seizoengroenten, kroketten
-
Gebakken varkenshaasje met sausje van trappist
18,90€gevulde oogstaardappel (met puree van knolselder en spek), Provençaalse groentjes
-
Kalfsfilet in een sausje van oesterzwam
25,90€groentenboeket, kroketjes
-
Lamskroon met rozemarijnsaus
26,90€gebakken witloof en gratin van aardappelen
-
Kipfilet Stroganoff
18,90€seizoengroenten, kroketten
-
Duetje van Mechelse koekoek en scampi
23,50€tomaat, gevulde courgette en jonge wortel, kroketten, jus van paprika
-
Lamsfilet
27,90€met zuiderse groenten, gratinaardappelen, jus van graanmosterd
-
Eendeborstfilet
23,50€witloof, appelsiensausje, rösti of kroketten
Desserten
-
Verse vruchtensalade10,50€
-
Drie maal zoet11,70€
crème brulée, javanais, soesje met chocolade
-
Profiteroles10,40€
met chocolade en vanillesaus
-
Bordje van bavarois10,90€
afgewerkt met exotische vruchten
-
Appelstrüdel met ijs9,50€
-
Dessertenbuffet12,90€
javanais, Misérable, chocolademousse, coulis van framboos, assortiment bavarois, rijstpap met bruine suiker, vruchtensalade, kaasassortimentje, profiteroles
-
Crème brulée9,50€
-
Dame Blanche9,50€
-
Duo van chocolademousse9,50€
met vanillesaus
-
IJstaart10,50€
met fruit en coulis
-
Dessertenbordje van de chef12,90€
-
Panna cotta10,50€
met rode vruchten
Koffie & thee
-
Koffie of thee met koekjes2,80€
-
Koffie of thee met koekjes en pralines2,95€
-
Koffie of thee met soirée gebak en pralines3,95€
Bij bediening onder de 30 personen wordt er een supplement gevraagd van 7€ per persoon
Prijs exclusief BTW