gemarineerde kerstomaatjes-wakame-aceto balsamico-olijfolie
sesamkoekje-wasabi-avocado-komkommerijs
rode biet-balsamico-krententoast-vijgenconfijt
in Chardonnay-azijn gemarineerde radijs-Griekse yoghurt-crème van limoen
burrato-basilicumvariëteiten-frisse tomaat
afgewerkt met jonge bieslook
garnituur van rode paprika-jonge doperwtjes
afgewerkt met mozzarella-basilicum
handgerolde couscous-crème van zachte kerrie-sesam-daslook-jus van limoen-hoeveboter
jus van rode paprika-trostomaat-asperge
puree van jonge wortel-handgepelde Zeebrugse garnalen-jonge bladspinazie-boterjus van dragon
basilicumstructuren-zwarte olijf-buffelmozzarella-trostomaat
mousseline van verbena-Puurse asperges
jus van Banuyls-kerstomaat-sluimererwt-nieuwe aardappel-aardpeer
groene asperges-langoustine-puree van lavas-doperwtjes-boterjus van lamsoortjes
spinazie-geitenkaas-asperges-charlotteaardappel
puree van doperwtjes-seizoengroentjes-hoeveboterjus-truffelvinaigrette
girolles-zilverui-grondwitloof-jus van veenbes-vintage azijn
Parijse champignon-buikspek-gebakken aardappel-jonge wortel-sluimerwt-jus van Oude Port
Bij bediening onder de 30 personen wordt er een supplement gevraagd van 7€ per persoon
Prijs exclusief BTW