Feestmenu's

Voor de feestdagen stellen wij u graag volgende menu's voor:

Menu 1

Menu 1

Roomsoepje van tomaten met balletjes

Kalkoenrollade
Jus van zachte pepers
Witloof en appeltje met veenbessen
Kroketjes

Feestgebak

21.50
Menu 2

Menu 2

Roomsoepje van tomaat en balletjes

Slaatje met ambachtelijke kaaskroketten (2st)

Kalkoenrollade
Jus van zachte pepers
Witloof
Appeltje met veenbessen
Kroketjes

Feestgebak

25.90
Menu 3

Menu 3

Noordzeeschelp,gegratineerd
of
Cocktail van grijze garnalen
of
Duo van wildpastei,
uienconfijt, slaatje

Soepje van butternutpompoen, croutons
of
Tomatenroomsoep met balletjes

Kalkoentournedos met boschampignons
Appeltje met veenbes, witloof, kroketjes
of
Schartongrolletjes op Normandische wijze
Gespoten aardappelen
of
Varkenshaasje met Tierenteynmosterd
Appeltje met veenbes, witloof, boschampignons
Kroketjes

Feestgebak

32.00

Menu 4

Menu 4

Vissersbordje met tomaat, garnalen, gerookte zalm,
gerookte forel en rivierkreeftje
of
Schartongrolletjes (3st) in pittige kreeftensaus
met gespoten aardappel
of
Babykreeftje Thai Style

Soepje van butternutpompoen met croutons
of
Witloofroomsoepje met bieslook en grijze garnaal

Parelhoenfilet, muskaatdruifjes, wintergarnituur, kroketten
of
Normandische schartongrolletjes met gespoten aardappelen
of
Varkenshaasje Gouden Carolus, wintergroenten en kroketten

Duo van chocolade afgewerkt met rode vruchten
of
Feestgebak

42.00

Menu Tasty Pleasure

Menu Tasty Pleasure

Babykreeft Belle Vue
of
Terinne van Ganzenlever

Roomsoepje van boschampignons en Gandaham

Hazenrug"Harlekijn"
wintergarnituren, kroketjes
of
Gebakken hertenfilet
jus van boschampignons
wintergroentjes, kroketjes
of
Kabeljauwhaasje met boterjus van dragon
fijne groentjes, gespoten aardappelen

Dessert Tasty Pleasure
Chocoladeschuim-crème brulée-panna cotta-coulis van rode vruchten
of
Feestgebak

48.90
Menu 2021

Menu 2021

3 aperitiefhapjes van de chef

Slaatje met kreeftenkroket en limoen

Witloofroomsoepje met grijze garnaal en bieslook

Halve babykreeft "Thai Style" (warm)

Kalfstournedos of hazenrugfilet
jus van oude Portwijn
witloof, gebakken boschampignons
appeltje met veenbessen, zilverui
amandelkroketjes

Dessert naar inspiratie van de chef

3 zoetigheden voor bij de koffie

74.90