gemarineerde kerstomaatjes-wakame-aceto balsamico-olijfolie
sesamkoekje-wasabi-avocado-komkommerijs
rode biet-balsamico-krententoast-vijgenconfijt
in Chardonnay-azijn gemarineerde radijs-Griekse yoghurt-crème van limoen
burrato-basilicumvariëteiten-frisse tomaat
afgewerkt met jonge bieslook
garnituur van rode paprika-jonge doperwtjes
afgewerkt met mozzarella-basilicum
handgerolde couscous-crème van zachte kerrie-sesam-daslook-jus van limoen-hoeveboter
jus van rode paprika-trostomaat-asperge
puree van jonge wortel-handgepelde Zeebrugse garnalen-jonge bladspinazie-boterjus van dragon
basilicumstructuren-zwarte olijf-buffelmozzarella-trostomaat
mousseline van verbena-Puurse asperges
gemarineerde kerstomaatjes-wakame-aceto balsamico-olijfolie
sesamkoekje-wasabi-avocado-komkommerijs
rode biet-balsamico-krententoast-vijgenconfijt
in Chardonnay-azijn gemarineerde radijs-Griekse yoghurt-crème van limoen
burrato-basilicumvariëteiten-frisse tomaat
jus van Banuyls-kerstomaat-sluimererwt-nieuwe aardappel-aardpeer
groene asperges-langoustine-puree van lavas-doperwtjes-boterjus van lamsoortjes
spinazie-geitenkaas-asperges-charlotteaardappel
puree van doperwtjes-seizoengroentjes-hoeveboterjus-truffelvinaigrette
girolles-zilverui-grondwitloof-jus van veenbes-vintage azijn
Parijse champignon-buikspek-gebakken aardappel-jonge wortel-sluimerwt-jus van Oude Port
met Schotse cocktailsaus
met Schotse cocktailsaus
met salade van notensalade en Parmezaan
verfijnd met basilicum
met limoen
en Schotse cocktailsaus
in sausje van verse groene kruiden
gerookte zalm-gerookte forel-tomaat garnaal-gerookte makreel
met citroentaboulé en salsa verde
met meloen en seizoensalade
met balletjes
met kip
met snippers van filet d'anvers
met bieslooksnippers
met kerrie uit Madras
met bieslook
met kip en kokos
met zuiderse groenten
geflambeerd met cognac "Fine Champagne"
op bedje van prei met witte wijnsaus
met groene asperges en botersaus
op bedje van zuiderse groenten
met gefrituurde peterselie en fris slaatje
met gefrituurde peterselie en fris slaatje
op klassieke wijze
met garnalensaus
op bedje van groentesliertjes, botersausje van garnaal, gespoten aardappel
met muskaatdruiven en gespoten aardappel
op bedje van zuiderse groenten met rode pesto en krielaardappel
met zuiderse groenten, tapenade van gedroogde tomaat en gespoten aardappel
met gespoten aardappel
seizoengroenten, kroketten
appeltje met veenbes, kroketten
gecarameliseerd witloof, spruitjes, kroketten, jus "Fine champagne"
tomaatje met spinazie, witloof en gevulde courgette, kroketjes
dagverse groenten, kroketjes
seizoengroenten, kroketten
gevulde oogstaardappel (met puree van knolselder en spek), Provençaalse groentjes
groentenboeket, kroketjes
gebakken witloof en gratin van aardappelen
seizoengroenten, kroketten
tomaat, gevulde courgette en jonge wortel, kroketten, jus van paprika
met zuiderse groenten, gratinaardappelen, jus van graanmosterd
witloof, appelsiensausje, rösti of kroketten
crème brulée, javanais, soesje met chocolade
met chocolade en vanillesaus
afgewerkt met exotische vruchten
javanais, Misérable, chocolademousse, coulis van framboos, assortiment bavarois, rijstpap met bruine suiker, vruchtensalade, kaasassortimentje, profiteroles
met vanillesaus
met fruit en coulis
met rode vruchten
Bij bediening onder de 30 personen wordt er een supplement gevraagd van 7€ per persoon
Prijs exclusief BTW