Voorgerechten

"Klassiek" koude voorgerechten

  • Cocktail van grijze garnalen,
    met Schotse cocktailsaus

    € 11,60*
  • Cocktail van zalm "Belle Vue",
    met Schotse cocktailsaus

    € 10,90*
  • Tartaar van tonijn,
    met notensalade en Parmezaan

    € 11,60*
  • Zacht gerookte zalm,
    en tartaar van zalm met limoen

    € 11,20*
  • Gepelde tomaat met grijze garnalen,
    en Schotse cocktailsaus

    € 11,40*
  • Gerookte zalm met mousse van zalm,
    in sausje van verse groene kruiden

    € 10,80*
  • Noors vissersbordje op klassieke wijze,
    gerookte zalm, gerookte forel, tomaat garnaal, gerookte makreel

    € 13,50*
  • Gebakken knoflookscampi,
    met citroentaboulé en salsa verde

    € 11,40*
  • Gandaham,
    met seizoenssalade en meloen

    € 10,70*
  • Stapeltaartje van mozarella en tomaat,
    verfijnd met basilicum

    € 10,70*

"Klassiek" warme voorgerechten

  • Garnaalkroketjes,
    met gefrituurde peterselie en fris slaatje

    € 9,40*
  • Kaaskroketjes,
    met gefrituurde peterselie en fris slaatje

    € 8,40*
  • Duet van kaas- en garnaalkroket,
    op klassieke wijze

    € 8,90*
  • Gegratineerd vispannetje,
    met garnalensaus

    € 10,90*
  • Tongrolletjes,
    op bedje van preisliertjes met witte wijnsaus

    € 13,50*
  • Gebakken zalm,
    met groene asperges en botersaus

    € 13,50*
  • Krokant gebakken tonijn,
    op bedje van zuiderse groenten afgewerkt met notensla en Parmezaan

    € 17,50*

"Exclusief" koude voorgerechten

  • Filet van tonijn mi-cuit met zijn tartaar,
    gemarineerde kersttomaatjes, wakame, aceto balsamico en maagdelijke olijfolie

    € 16,25*
  • Makreelfilet,
    sesamkoekje, wasabi, avocado en komkommerijs

    € 16,25*
  • Eendeleverterrine, rode biet, balsamico, krententoast, vijgenkonfijt

    € 16,25*
  • Lauw haasje van zalm met een crème van limoen
    in Chardonnay azijn gemarineerde radijs en Griekse yoghurt

    € 16,25*
  • Gemarineerd rund,
    burrota, basilicumvariëteiten en frisse tomaat

    € 14,95*

"Exclusief" warme voorgerechten

  • Sint Jacobsvrucht,
    puree van jonge wortel, handgepelde Zeebrugse garnalen, jonge bladspinazie, boterjus van dragon

    € 14,95*
  • Zeebaars,
    basilicumstructuren, zwarte olijf, buffelmozzarella en trostomaat

    € 16,25*
  • Doperwtjes in râgout met Sint-Jacobsvrucht,
    mousseline van verbena, Puurse asperges

    € 15,25*
  • Langoustine, handgerolde couscous,
    crème van zachte kerrie, sesam en daslook, jus van limoen

    € 16,25*
  • Mechelse koekoek en reuzegarnaal,
    jus van rode paprika, trostomaat en asperge

    € 14,95*

*Alle prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen steeds gewijzigd worden, excl. BTW